in Cykling

Nokia Sportstracker – en rolig liten leksak

I min Nokia N95 så har jag laddat hem Nokia Sportstracker. Det drar jag igång på mina cykelturer, så har jag lite att pyssla med när jag kommer hem. För programmet loggar nämligen mina rundor via den inbyggda gpsen.

Det är så otroligt roligt för en pryltok som mig. En markerad bana på en karta, tillsammans med de foton och eventuella videofilmer som görs på våra cykelturer är så oerhört roligt att pyssla med under eftersvettningarna.

Från Nokia Sportstracker kan jag exportera kartan och lägga in den i Google Maps. Och där kan jag dela med mig av kartor, integrera kartor i bloggen eller liknande. Underbart!

Sen kan jag ju positionera alla fotografier geografiskt också, på Flickr. Och länka till dem via min Googlekarta. Och likaså med filmerna.

Nu har jag varit dålig på att filma de senaste rundorna (jag måste byta batterier i kameran), men bilder och kartor har jag fått fram i alla fall.

Här är de senaste rundorna vi kört:

31 augusti 2008

7 september 2008

11 september 2008

13 september 2008

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,