in Teknik

Nanobloggens första helg

Jaha, då har det slagit om till ny vecka och nanoblogg.se har varit igång i exakt en helg. Jag ”släppte” den i fredags eftermiddag och jag har i stort sett kodat dygnet runt sen dess. Sidan, och jag, har fått en oerhörd uppmärksamhet och det är jag verkligen glad för. Det har varit svårt att förstå hur någonting jag gör kan bli så populärt som det faktiskt har blivit. Vi är nästan 500 som nanobloggar nu, och det nanobloggas dygnet runt – det är sällan mer än ett par minuter mellan posterna.

Jag har fått en oerhörd hjälp av bloggare, mikrobloggare och till och med expressen.se när det kommer till användarantalet. Och det känns extra kul när man läser alla fina ord ifrån alla som testar tjänsten.

bild-3

Nu börjar det en ny arbetsvecka, och jag kommer bara ha möjlighet att utveckla på kvällarna. Men fortsätt att skicka in buggrapporter och förslag på förbättringar. Och glöm nu inte att nanoblogga via mobilenm.nanoblogg.se på väg till jobbet i morgon!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,