in Teknik

Nanobloggens första helg

Jaha, då har det slagit om till ny vecka och nanoblogg.se har varit igång i exakt en helg. Jag ”släppte” den i fredags eftermiddag och jag har i stort sett kodat dygnet runt sen dess. Sidan, och jag, har fått en oerhörd uppmärksamhet och det är jag verkligen glad för. Det har varit svårt att förstå hur någonting jag gör kan bli så populärt som det faktiskt har blivit. Vi är nästan 500 som nanobloggar nu, och det nanobloggas dygnet runt – det är sällan mer än ett par minuter mellan posterna.

Jag har fått en oerhörd hjälp av bloggare, mikrobloggare och till och med expressen.se när det kommer till användarantalet. Och det känns extra kul när man läser alla fina ord ifrån alla som testar tjänsten.

bild-3

Nu börjar det en ny arbetsvecka, och jag kommer bara ha möjlighet att utveckla på kvällarna. Men fortsätt att skicka in buggrapporter och förslag på förbättringar. Och glöm nu inte att nanoblogga via mobilenm.nanoblogg.se på väg till jobbet i morgon!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Write a Comment

Comment

 1. Kul att det går så bra. Ska jag vara ärlig så trodde jag inte riktigt på ”nanobloggning” från början, men det har tydligen visat sig bli populärt.

  Har du fortfarande ett högt besökarantal, eller har det sjunkit på sistone?

 2. Stefan – besökarantalet är fortfarande högt, drygt 1200 besökare om dagen de senaste dagarna. Men det är ju inte så galet högt som det var förra helgen. Men medlemsantalet växer stadigt och är rätt snart uppe i 800 registrerade medlemmar.

  Jag tror inte det kommer en liknande explosion som den första helgen igen. Jag tror att de som tillkommer nu gör det på rekommendation eller slump. Alla som kände att de var tvungna att testa i början har nu gjort det.

  Det kanske kommer en våg till, om det tas upp i media igen eller om jag kommer på någon cool sidoprodukt som folk älskar. Och jag kan avslöja att jag har ett par på gång :)

Webmentions

 • Kunder och nanobloggeufori — Danne 8 februari, 2009

  […] av skrivandet som mikrobloggandet skapat tas ett steg till. Webbplatsen nanoblogg.se har skapats av Niklas Jakobsen och idén har mött gillande från bloggare och det har till och med skrivits om det i […]