in Teknik

Jaiku är tillbaka, och bubblan också!

Idag poppade plötsligt Jaikus mobilsida upp igen, efter ett hästjobb av @lemonad, och reaktionerna var omedelbara.

Detta resulterade i att en stor mängd av alla ”gamla” Jaikunauter återigen har hittat hem. Alla är glada igen, hälsar varandra välkomna, alla hjälper alla (Tack @HejGustav och @Slowmove) och det har till och med startats en gemensam spellista på Spotify för att fira den här dagen. Jag tror att de flesta av oss verkligen saknat Jaiku, för både på Twitter och Bloggy har det duggat klagomål om att det inte är samma sak längre – Twitter och Bloggy var aldrig tillräckligt bra alternativ till det hemtrevliga och mysiga som fanns på Jaiku.

Så, från och med idag är förhoppningsvis ordningen återställd. Från och med idag är vi en gemenskap igen.