in Teknik

Playtjänsterna revolutionerar

För bara någon dag sedan kom SVT Play till iPhone. TV4 Play har funnits i några veckor. Och det är verkligen två revolutionerande applikationer, de förändrar allt.

I natt hade jag svårt att sova, jag vaknade klockan fem och kände mig hyperpigg. Jag visste att jag skulle bli trött igen om ett tag, så jag ville ligga kvar i sängen. Men jag ville inte bara ligga och vrida och vända på mig i väntan på att jag skulle somna igen, och tända kunde jag inte för Malin låg och sov.

Då startade jag SVT Play på min iPhone och såg OS-invigningen. Live. Förstår ni hur viktigt och revolutionerande det är? Att kunna sitta och titta på OS-invigningen live i din mobiltelefon är fantastiskt! Mitt i natten, var som helst ifrån där jag har mottagning på mobilen kan jag ta del av ett live-event från Vancouver, Kanada.

Att se K.D Lang framföra Leonard Cohens Hallelujah på min lilla mobiltelefon, live, gav mig rysningar av flera anledningar. Dels var hennes framförande sagolikt, och sen var det alldeles fantastiskt att inte vara beroende av en tv kopplad till tv-nätet för att se någonting direktsänt.

Så har du en iPhone, se till att ladda ner de här två applikationerna – de är verkligen fantastiska!

PS. Är inte K.D Lang lite lika Chandler i Vänner? DS.