in Läsvärt

Veckans lästips 04 July 2010

Mitt Hultsfred
Shit vilken bra post av Pelle! Blir galet nostalgisk, mina tidiga år på Roskilde väcker liknande minnen. Levellers 94 är en av mina favoritkonserter genom tiderna.

Åbro kan förlora sina pengar
Jag tycker mer synd om biljettköparna som inte får någon festival, men visst är det ett hårt slag för sponsorer och partners också.

HTC-Columbia pairs with Skype for Tour de France
HTC, Garmin, Motorola, Yahoo! och nu Skype. Härligt med lite roliga sponsorer i cykelvärlden. Jag skulle inte ha något emot att cykla runt i en Apple- eller Spotify-cykeluniform.

Aftonbladet vann bröllopsfighten
Grattis till Aftonbladet, och jag är mäkta stolt över Malin som var ute vid Drottningholm tidig morgon på lördagen och kom inte hem förrän efter en drygt 14 timmar lång arbetsdag.

Lampre med Cunego och Petacchi till Touren
Vore kul om Cunego kunde ta någon av de tuffa etapperna. Men jag tror nog snarare att etapp 12, den med superbrant men kort avslutning, kan passa Cunego.

Riis admits that Schlecks will join new Luxembourg team
Många Saxo Bankare kommer nog att följa med till det nya laget, och det får mig att fundera – vem eller vilka är det som inte ”passar in” i det befintliga laget? Om alla hade kommit överens hade man väl fokuserat på ny sponsor till det befintliga laget istället?

Norwegian Road Championships: Road Race: Elite Men, Route Maps & Results | Cyclingnews.com
Yey!

Write a Comment

Comment