in Jobb

Inflyttad på kontoret

Idag blev kontoret äntligen klart, och jag har under kvällen flyttat in och monterat alla möbler. Efter en stressig dag igår med en hel del strul med golvleveransen så tokdäckade jag i sängen vid ettiden på natten, men under hela kvällen så tänkte jag på kontoret.


Idag har jag varit som ett barn kvällen innan julafton, jag ville bara till kontoret och städa, ställa i ordning och bara njuta av att det är klart.

Trots att jag är helt slut i kroppen nu och det egentligen inte finns någonting mer jag kan göra på kontoret idag så vill jag dit. Om det hade funnits en säng där hade jag nog seriöst funderat på att sova där.

Finteven!Och just det, jag har köpt en teve också.

På den kommer Vinterstudion och alla Eurosports cykelsändningar visas på. Säkert en hel del annat också.

Jag ser även fram emot många fina, lugna stunder framför Nyhetsmorgon med en kopp kaffe. Vi får se hur många sådana det blir, jag dricker ju inte så mycket kaffe och det finns alltid jobb att göra.

Dörren är alltid öppen, så är du i närheten av Blekingegatan 12 så tycker jag att du ska komma förbi och hälsa på.