in Lägenheten, Personligt

Flyttartag

Vi har ju blivit med ny lägenhet. Den 27 april flyttar vi från Skanstull till Hornstull. Från 46 kvm till 76 kvm. Det känns både omtumlande och fantastiskt. Ett stort steg att köpa bostadsrätt tillsammans.

På söndag är det förhandsvisning på min lägenhet, intresset har tydligen varit så stort att mäklaren anser att det skulle vara bra att hålla en förhandsvisning. Så den senaste veckan har lägenheten röjts och städats, och när jag nu ser den från sin bästa sida inser jag varför jag valde den. Och jag inser vilken fantastisk lägenhet det är jag haft turen att bo i de senaste åtta åren.

Men den är för liten. Vi är två sedan snart sex år, och vi behöver mer utrymme.

Den lägenheten vi flyttar till har ett fantastiskt kök med gott om förvaring, ett stort sovrum, ett stort vardagsrum och en ordentligt tilltagen hall. Utöver det finns åtta garderober och en klädkammare stor nog att husera mina cyklar. Det finns även en kakelugn i vardagsrummet.

Knappt två månader kvar till inflyttning, och jag längtar något så oerhört! Vi har precis köpt lampskärmar till taklamporna i köket, och vi har lagt en 20%-ig handpenning på en alldeles perfekt Tempursäng.

Men innan vi fått nycklarna i handen så tror jag att den här lätta, men gnagande, oroskänslan kommer finnas kvar.

Det. Får. Inte. Skita. Sig. Nu.