in Personligt

Light-influensa

Det här är helt otroligt. Jag har varit mer eller mindre sjuk i drygt två veckor nu. Jag har väl slarvat lite på vägen mot att bli frisk, bland annat genom att inte stanna hemma och ta det lugnt när jag började bli sjuk. Utan jag satt på kontoret med feber både en och två dagar.

Nu är jag dock hemma, sedan i måndags. Planen var dock att gå till kontoret idag, men jag känner att jag fortfarande inte är helt kry. Men idag är sista dagen, i morgon ska jag definitivt till kontoret.

Det verkar ju vara många som är sjuka nu, och långvariga febertoppar på över 40 grader verkar inte vara någon ovanlighet. Som tur är har jag inte haft sådana problem. Min feber har varit långvarig, men aldrig speciellt hög. Bara lite mysigt hög på ett sätt. Den har gjort mig trött och varm, inte helt sänkt.