in Notis

Solen

Idag har solen varit på besök i Stockholm. Hela dagen.

Det är något speciellt med den första riktiga solen på året, vårkänslorna kommer som ett skott i pannan. Allt blir lite bättre – man blir piggare, gladare, man orkar mer, maten smakar godare och man vill vara utomhus.

Jag sitter på kontoret nu och funderar på att göra helg alldeles strax. Och jag försöker fylla helgen med aktiviteter, utöver den redan inplanerade cykelturen på söndag. Jag vill vara utomhus hela dagen i morgon, för det ska vara så här fint hela helgen enligt de prognoser jag kollat på.

helgvader

Kanske blir det en långpromenad i morgon. För när det är tre solar på raken kan man ju inte bara sitta inne och uggla.

I kväll ska jag laga tacos och kolla på Sound City. Det ser jag fram emot väldigt mycket.