in Mat och dryck, Personligt, Träning

Shape up

Med en halv calzone i kylen och säkert 200 gram lösgodis på bänken så börjar jag idag ytterligare ett försök att gå ner i vikt. Min första insats kommer att vara att logga allt jag äter och all träning i Shape Up Club. Jag kommer även att, för första gången på flera år, börja väga mig.

Varje dag (typ) cyklar jag den korta sträckan till kontoret och även hem. Det är inte mycket, men det är alltid något. Någon gång i veckan cyklar jag även längre, och någon gång i veckan kanske jag ger mig ut på en power walk eller joggingrunda. Det ska fortsätta, och om något så ska frekvensen ökas.

Jag har köpt tennisracket, så att jag kan bjuda in någon för en match på asfaltsbanan i Blecktornsparken.

Mer än så tänker jag inte göra, så här i början.

Jag kommer säkert äta en pizza ibland, och lite snacks eller godis. Men då ska det loggas, med det blir det inget fusk. Och förhoppningsvis kan jag då se och förstå att det är så jävla onödigt som det så klart är.

Jag har inget direkt mål i dagsläget, men om jag klarar att hålla det här i typ två månader så kommer jag nog sätta upp några mål. Dels viktmål, men kanske även träningsmål.