in Jobb, Teknik

encapsulate

De senaste månaderna har jag och Alexander suttit på kontoret och kämpat med en kameraapp till iPhone. Och nu börjar vi äntligen bli klara med den!

Grundidén handlar om att kunna fotografera förändring/utveckling. Vår tolkning av detta är att man då vill kunna fotografera ett objekt och tydligt se förändringen. Det kräver time lapse- eller stop motion-filmer, så för att få dem så bra som möjligt låter vi den senast fotograferade bilden ligga som ett transparent lager över kameravyn. På så vis kan man enkelt, och med stor precision, passa in objektet i sitt sammanhang.

Appen är i betastadiet nu, men kommer skickas in till Apple vilken dag som helst. Vilket borde innebära att den finns i App Store om en till två veckor.

Läs mer om appen på elpaja.se/encapsulate.