Om mig

Niklas Jakobsen är en nyfiken, pedagogisk, tekniskt kunnig, social, kommunikativ, strukturerad, affärsdriven projektledare med lång erfarenhet som webbutvecklare, konsult, uppdragsgivare, konceptutvecklare, leverantör, underleverantör och utbildare. Har ett passionerat förhållande till nya utmaningar, problemlösning och kreativ höjd.

Sedan 2017 arbetar jag som projektledare på Fröjd. Innan dessa var jag pappaledig i nästan ett år och fick följa min sons fantastiska framsteg. Innan min pappaledighet arbetade jag som produktionsledare på Ottoboni. Mellan 2010-2014 drev jag min egna webbyrå på heltid, jag hjälpte mina kunder med koncept, strategier och utveckling av webbplatser i WordPress.

På min fritid försöker jag cykla så mycket som möjligt, spela gitarr, laga och äta god mat och resa. Jag reser gärna vart som helst, men top of mind ligger nog Barcelona – det är en absolut favoritstad som jag besökt många gånger.

Jag bor i ett litet hus i Enskede tillsammans med min familj.

Förutom här hittar du mig även på Facebook, Twitter och LinkedIn.